Itineris Erkend Loopbaancentrum

Onze loopbaancoaches werken vanuit Peer, Beringen, Edegem en Rotselaar. Ze zijn allen gepassioneerd in hun vak, degelijk geschoold en zelf ervaringsdeskundigen als het op loopbaanvraagstukken aankomt

Sinds 1 juni is Itineris erkend als loopbaancentrum

Onze loopbaancoaches werken vanuit Peer, Beringen, Dilsen, Hasselt, Edegem, Lier, Gelrode, Leuven, Rotselaar, Westmalle, Brussel. Ze zijn allen gepassioneerd in hun vak, degelijk geschoold en zelf ervaringsdeskundigen als het op loopbaanvraagstukken (en soms burnout) aankomt.

Samen gaan we voor: je draai terug vinden in je werk, werkgoesting, knopen doorhakken, zekerheid en rust in je hoofd vinden, het beste in jezelf naar boven halen, je talenten (her)ontdekken, komaf maken met drempels en obstakels op je pad, terug zelfvertrouwen en kracht vinden. Kortom: voor een een werkbare carrière, waarin jouw passies en talenten aan bod kunnen komen en je een balans vindt met je gezin en vrije tijd.

Hoe gaat loopbaanbegeleiding in zijn werk?

Elke werknemer en zelfstandige kan bij de VDAB 2x een pakket van 4u loopbaanbegeleiding bestellen. Hij/zij betaalt hiervoor 40 euro per loopbaancheque (= 4u begeleiding). De VDAB betaalt de rest aan ons bij. Sommige werkgevers nemen de kost van de cheques voor zich.

Tijdens de loopbaanbegeleiding ga je in gesprek met een van onze coaches. Afhankelijk van jouw loopbaanvraag wordt een traject op maat uitgewerkt. Je gaat naar huis met een persoonlijk ontwikkelingsplan, op maat van jouw behoeften, waarbij we oog hebben voor de verbinding tussen je denken-willen-voelen-doen-zijn. De aanpak is afhankelijk van jouw persoon, ambitie en context. We kijken o.m. naar wat je energie geeft, wat je energie ontneemt, waar jouw krachten en talenten liggen, waar je gelukkig van wordt, wat jou drijft.