Over ons

Organisaties, teams en mensen meer en beter in staat stellen om hun uitdagingen te realiseren, daar gaan we voor. Onze procesbegeleiding gaat daarbij tegelijkertijd en continu naar de duurzame ontwikkeling van mens, team en organisatie.

Missie en Visie

Organisaties, teams en mensen meer en beter in staat stellen om hun uitdagingen te realiseren, daar gaan we voor. Onze procesbegeleiding gaat daarbij tegelijkertijd en continu naar de duurzame ontwikkeling van mens, team en organisatie. We willen geen grote speler zijn, maar wel een professionele, resultaatgerichte, scherpzinnige en innovatieve. Als katalysator en implementator onderscheiden we ons van andere adviseurs door onze pragmatische aanpak. We willen hierin geen onderscheid maken in soort organisatie: overal waar mensen samen zijn ontstaan er soortgelijke systemen en dynamieken.

Samen op weg

Itineris helpt organisaties op weg bij de uitbouw van een gepaste organisatiestructuur en fijne werkcultuur. Op basis van een vertrouwensrelatie streven we een langetermijnrelatie na met onze klanten, waarbij we telkens rekening houden met de levensfase waarin de organisatie (profit, nonprofit, social profit, overheid) zich bevindt.

Itineris is, vrij vertaald, het Latijn voor samen op weg gaan. Laat dit nu ook zijn wat wij willen doen. Samen op weg gaan. Op deze weg willen we u steunen, begeleiden,... zodat de reis niet enkel leerrijk is, doch ook dat u vervolgens de reis met een gerust hart kan verder zetten. We streven hierbij VERBINDING na: tussen en binnen organisatieniveaus.

De Latinisten onder jullie zullen opmerken dat Itineris de genitief is van Iter en dus letterlijk vertaald 'van de weg', voor mensen of organisatie die dus even van de weg geraakt zijn...