Ons team

Maak kennis met ons team

Ons team

Onze procesbegeleiders

Carine Drijkoningen van Itineris Advies
Carine Drijkoningen procesbegeleider
Carine is sinds 2002 jaar zaakvoerder van Itineris, dat organisaties versterkt in leren, leiderschap, structuur, veerkracht en verbinding. Ze is licentiate in arbeids en organisatiepsychologie en verder gespecialiseerd in gezondheidsbeleid, NLP, verbindende communicatie, sociale bemiddeling en coaching. Sinds 2016 is Itineris tevens erkend als centrum voor loopbaanbegeleiding voor de VDAB. Carine werkt in de klantorganisaties, dan wel vanuit Villa Vigor in Peer.
Michel Clerinx van Itineris Advies
Michel Clerinx procesbegeleider
Michel begeleidt sinds 2010 als zelfstandige ontwikkelingsprocessen van individuen, teams en organisaties, na 20 jaar ervaring in HR en als leidinggevende. Michel is maatschappelijk assistent en master arbeidssociologie. Verbinding creëren en veerkrachtig leiderschap zijn enkele van zijn passies. Loopbaanbegeleidingen verzorgt hij veelal vanuit Edegem.
Evelyne Schöller van Itineris Advies
Evelyne Schöller procesbegeleider

Onze loopbaanbegeleiders

Selma Yaylagul van Itineris Advies
Selma Yaylagul loopbaanbegeleider
Selma is maatschappelijk assistent en coach. Na 18 jaar ervaring bij overheidsdiensten, koos zij ervoor om de stap naar de zelfstandigheid te zetten. Bij Selma kan je terecht voor begeleiding in hoogsensitiviteit, stressgerelateerde klachten, assertiviteit, zelfzorg, persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Na een burnout koos zij resoluut voor een carrièreswitch als welzijns- en loopbaancoach met focus op balans en zelfzorg. Zij gelooft zeer sterk in groei van mensen. Ook in die van jou!
Ilse Wauters van Itineris Advies
Ilse Wauters loopbaanbegeleider
Ilse heeft na een inspirerende loopbaanreis van 26 jaar als trajectbemiddelaar, coach, teamcoach en als consultant in HR-management en kwaliteitszorg, in 2016 gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. Individuen ondersteunen in hun zoektocht naar duurzaam, werkbaar en zinvol werk, daar gaat en staat ze voor. Ilse is bachelor in de psychologie, opgeleid in integrale trajectmiddeling, inspirerend coachen en kwaliteitszorg. Ze helpt ook studenten bij hun oriëntering en volgde specifieke opleidingen voor mantelzorgers wat loopbaancoaching betreft.
Greet Roebben van Itineris Advies
Greet Roebben loopbaanbegeleider
Greet werkte voor diverse multinationals. Is bachelor secretariaat talen, volgde een postgraduaat in verkoop en logistiek, alsook diverse managementopleidingen. Sinds 2016 is zij erkend stress- en burnoutcoach.
Liesbeth Theys van Itineris Advies
Liesbeth Theys loopbaanbegeleider
Vanuit haar mensgerichte aanpak is Liesbeth ervan overtuigd dat iedere persoon (professioneel) kan groeien en zijn eigen loopbaan kan sturen. Zij heeft overwegend een HR-profiel met 15 jaar ervaring zowel met trajecten op maat van individuen (jobcoaching) als op maat van organisaties (procesbegeleiding van diversiteitsplannen). Als basisstudies deed ze sociale wetenschappen aangevuld met een master in personeelswetenschappen. Ze verdiepte zich in loopbaancoaching door een doelgerichte opleiding te volgen en werd recent ook licentiehouder NBI. Deze past ze ook graag toe bij ondersteuning van studenten in hun zoektocht naar een studiekeuze.
Elke Brosens van Itineris Advies
Elke Brosens loopbaanbegeleider
Elke wil als loopbaanbegeleider en psychotherapeut mensen terug goesting doen krijgen in hun werk en leven. Ze kan niet alleen putten uit haar ervaring als loopbaanbegeleidster, maar ook uit haar 16-jarige loopbaan in de geestelijke gezondheidszorg en de tewerkstellingssector, waar ze diverse functies uitoefende, gaande van projectwerker tot diensthoofd. Hierdoor, alsook dankzij haar opleiding tot systeemtheoretisch psychotherapeut, heeft ze een breed inzicht verworven in de complexe interactie tussen de werkgever en de werknemer en zijn of haar omgeving. De begeleidingen doet ze met zicht op de 'Moedermeule' in Gelrode, in haar bureel, in de natuur of in een therapiecentrum in Leuven.
Lisa Coppin van Itineris Advies
Lisa Coppin loopbaanbegeleider
Lisa was projectontwikkelaar diversiteit en werkt sinds 2013 als zelfstandig organisatieconsultant. Ze is licentiate Romaanse talen en internationale betrekkingen en volgde nog opleidingen in het waarderend onderzoek, systeemgericht en talentgedreven coachen en job- en teamcrafting.
Chantal Hendrikse van Itineris Advies
Chantal Hendrikse loopbaanbegeleider
Chantal was projectontwikkelaar diversiteit, praktijklector en studieloopbaancoach in het onderwijs en werkt vandaag als zelfstandig consultant, trainer en coach. Chantal is bachelor in personeelswerk. Ze heeft haar praktijk in Westmalle.
Griet van der Velden van Itineris Advies
Griet van der Velden loopbaanbegeleider
Griet wil mensen doen openbloeien dankzij een goede afstemming tussen wie ze zijn en het werk dat ze doen. Ze heeft 20 jaar ervaring in HR en als docent/coach van studenten bachelor Personeelswerk. Ze brengt mensen in beweging richting haalbare doelen die hun zelfvertrouwen en hun eigenwaarde verhogen. Griet heeft 20 jaar ervaring in HR en als docent/coach van studenten bachelor personeelswerk. Als licentiate TEW, master in HR management, werkt ze deeltijds in dienstverband, deeltijds als zelfstandig en dit vanuit Lier.