Ons team

Maak kennis met ons team

Ons team

Onze procesbegeleiders

Carine Drijkoningen van Itineris Advies
Carine Drijkoningen procesbegeleider
Carine is sinds 2002 jaar zaakvoerder van Itineris, dat organisaties versterkt in leren, leiderschap, structuur, veerkracht en verbinding. Ze is licentiate in arbeids en organisatiepsychologie en verder gespecialiseerd in gezondheidsbeleid, NLP, verbindende communicatie, sociale bemiddeling en coaching. Sinds 2016 is Itineris tevens erkend als centrum voor loopbaanbegeleiding voor de VDAB. Carine werkt in de klantorganisaties, dan wel vanuit Villa Vigor in Peer.
Michel Clerinx van Itineris Advies
Michel Clerinx procesbegeleider
Michel begeleidt sinds 2010 als zelfstandige ontwikkelingsprocessen van individuen, teams en organisaties, na 20 jaar ervaring in HR en als leidinggevende. Michel is maatschappelijk assistent en master arbeidssociologie. Verbinding creëren en veerkrachtig leiderschap zijn enkele van zijn passies. Loopbaanbegeleidingen verzorgt hij veelal vanuit Edegem.
Evelyne Schöller van Itineris Advies
Evelyne Schöller procesbegeleider
Evelyne startte haar loopbaan als advocate en bedrijfsjuriste en was nadien 20 jaar HR-manager van zowel familiebedrijven als beursgenoteerde internationale groepen. Carine en Evelyne leerden mekaar kennen tijdens een opleiding tot bemiddelaar in 2012 en het klikte direct, gezien erg gelijklopende visies en aanpak. Haar troeven zijn haar perfecte tweetaligheid, haar ervaring in het uittekenen van organisatiestructuren, retentiebeleid en personeelsmotivatie. Verder heeft ze ervaring met veranderingsprocessen, talentontwikkeling, interne communicatie, vakbondsonderhandelingen, integratie van fusies, coaching en bemiddeling. Ze is tevens loopbaancoach.

Onze loopbaanbegeleiders

Ben Lommelen van Itineris Advies
Ben Lommelen loopbaanbegeleider
Ben houdt van creatief en positief coachen. Met plezante opdrachten op maat gaat hij samen met jou op zoek naar je talenten en hoe je die het best inzet om je goed te voelen op je huidige of een nieuwe werkplek. Hij werkt graag rond energie en work-life-balance. Hij biedt de mogelijkheid tot wandelcoaching of coaching in de natuur en groepssessies. Naast loopbaanbegeleider is Ben trainer in diverse topics: leiderschap, assertiviteit, stress en burnout, communicatie...
Ilse Wauters van Itineris Advies
Ilse Wauters loopbaanbegeleider
Ilse heeft na een inspirerende loopbaanreis van 26 jaar als trajectbemiddelaar, coach, teamcoach en als consultant in HR-management en kwaliteitszorg, in 2016 gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. Individuen ondersteunen in hun zoektocht naar duurzaam, werkbaar en zinvol werk, daar gaat en staat ze voor. Ilse is bachelor in de psychologie, opgeleid in integrale trajectmiddeling, inspirerend coachen en kwaliteitszorg. Ze helpt ook studenten bij hun oriëntering en volgde specifieke opleidingen voor mantelzorgers wat loopbaancoaching betreft.
Bart Meyers van Itineris Advies
Bart Meyers loopbaanbegeleider
Bart is ziekenhuis – en psychiatrisch verpleegkundige, master “management en beleid van de gezondheidszorg” en voltooide een managementopleiding aan de Vlerick Business School. Hij is gecertificeerd coach, met een verdieping in stress en burn-out en bezieler van combinaties van vorming, training en/of coaching die leiden tot duurzame veranderingen in gedrag. Na een carrière van meer dan 25 jaar als leidinggevende binnen zorg en welzijn, is Bart als midden vijftiger vertrouwd met het leven en werken binnen spanningsvelden.
Annemie Schepers van Itineris Advies
Annemie Schepers loopbaanbegeleider
Annemie is criminoloog en coach. Ze werkte meer dan 20 jaar als leidinggevende van diverse teams bij een gemeentebestuur. Nu coacht ze daar medewerkers in hun interne loopbaan waarbij ze gaat voor maximaal inzetten van talenten. Als loopbaanbegeleidster spoort ze jou aan om kansen te grijpen, zelf te creëren of een koers te varen die jou gelukkiger maakt. Ze laat je in de spiegel kijken op zoek naar meer evenwicht én voldoening. Annemie werkt vanuit Olmen/Balen.
Evelien Leppens van Itineris Advies
Evelien Leppens loopbaanbegeleider
Evelien heeft 7 jaar ervaring in de hulpverlening (aan jongeren en volwassenen). Ze is bachelor maatschappelijk werk en leerkracht. Na een opleiding tot professional coach is zij sinds 2018 zelfstandige in bijberoep. Daarnaast is ze deeltijds trajectbegeleidster en lesgeefster in het volwassenenonderwijs. In coaching werkt ze oplossingsgericht rond verschillende levensthema's zoals assertiviteit, hoogsensitiviteit, loopbaanvragen, verandering en stressmanagement.
Dominique Dauwen van Itineris Advies
Dominique Dauwen loopbaanbegeleider
Dominique kan 11 jaar ervaring voorleggen in loopbaanbegeleiding. Als bachelor in de toegepaste psychologie, volgde hij nadien nog opleidingen in coaching en counselling, proces- en talentgericht werken. In 2019, na zelf een burnout te hebben doorgemaakt, werd Dominique zelfstandig loopbaanbegeleider en teamcoach. Hij werkt daarnaast ook nog als psychologisch consulent in stress- en burnoutcoaching.
Greet Roebben van Itineris Advies
Greet Roebben loopbaanbegeleider
Greet heeft geruime tijd in operationele en management functies gewerkt bij diverse multi-nationals. Als people manager deed ze heel wat mensenkennis op tijdens haar loopbaan. Een aantal jaren geleden zette ze de stap naar een eigen coachingpraktijk. Het doen bloeien en groeien van mensen zowel op professioneel als persoonlijk vlak is haar grote drijfveer. Greet helpt je weer meer levenskwaliteit te ervaren in je leven. Zij zorgt voor rust en ruimte in je hoofd. Sinds 2016 is Greet ook stress- en burn-out coach en loopbaancoach voor Itineris.
Griet van der Velden van Itineris Advies
Griet van der Velden loopbaanbegeleider
Griet wil mensen doen openbloeien dankzij een goede afstemming tussen wie ze zijn en het werk dat ze doen. Ze heeft 20 jaar ervaring in HR en als docent/coach van studenten bachelor Personeelswerk. Ze brengt mensen in beweging richting haalbare doelen die hun zelfvertrouwen en hun eigenwaarde verhogen. Griet heeft 20 jaar ervaring in HR en als docent/coach van studenten bachelor personeelswerk. Als licentiate TEW, master in HR management, werkt ze deeltijds in dienstverband, deeltijds als zelfstandig en dit vanuit Lier.