Leiderschap

Hoe motiveer je je medewerkers vanop afstand en hoe blijf je zelf gemotiveerd als leidinggevende als thuiswerk de norm is en mekaar ontmoeten de uitzondering?

leidinggeven en motiveren in tijden van corona

Wie team en organisatie zegt, zegt natuurlijk ook leiderschap. Je kan er niet omheen dat je als leidinggevende een cruciale rol kan vervullen in het uitzetten van het kompas voor je team in de gewenste organisatierichting.

Wij ondersteunen leidinggevenden via loopbaanbegeleiding, via individuele coaching, via lerende netwerken, alsook in trainingen op maat rond leiderschap en het opstellen van leiderschapscharters met een organisatie (immers, meer dan eens zijn de verwachtingen naar leidinggevenden onuitgesproken of ongedeeld).

In deze coronatijden (lees: april 2020) kwam ik zelf wat tot rust. De creatieve geest in mij wil dan terug schrijven. Klik hier voor mijn reflecties rond veerkracht en leiderschap in coronatijden. Ik kijk uit naar je feedback!

Ben je je computer en het werken vanop afstand wat beu? Op 2 oktober 2020 gaat een écht lerend netwerk voor leidinggevenden van start in Peer. Indien nodig met inachtname van social distancing.